Ελλάδα

Κολωνός: Οι αρχές εστιάζουν σε πρόσωπο-κλειδί που μπορεί να ήξερε – Αν «σπάσει» οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Oι αναλυτές της Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα, απο τις αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του 53χρονου βιαστή του Κολωνού περιμένουν προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο των ερευνών.

Μάλιστα εκτιμάται ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο και άλλο πρόσωπο, να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Το συγκεκριμένο άτομο είναι κομβικό στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αν «σπάσει» και μιλήσει, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Παράλληλα, εκτιμούν οτι οι αναλύσεις στις συσκευές, θα «ξεμπροστιάσουν» τους περισσότερους απο 100 παιδόφιλους που πλήρωσαν 50-70 ευρώ για να ασελγήσουν στο παιδάκι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «πηγές» στο protothema.gr, «αυτό που γνωρίζουμε, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και τα όσα θα αποκαλυφθούν θα οδηγήσουν και άλλα πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Οι αξιωματικοι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προσπαθουν μέσα απο καταθέσεις μαρτύρων να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση, καθώς πιστεύουν πως δεν μπορεί ένα άτομο στα 53 του χρόνια να μπει ξαφνικα σε αυτή την διαστροφική διαδικασία του βιασμου και της εκπόρνευσης ενος 12χρονου παιδιού καθώς συνήθως αυτά τα άτομα έχουν παρελθόν, επαφές και γνωριμίες στον βρώμικο και σκοτεινό κόσμο της παιδοφιλίας.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button