Ελλάδα

Κολωνός: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την υπόθεση του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση έρχονται στο φως με ραγδαίους ρυθμούς και προκαλούν αποτροπιασμό.

Χθες το βράδυ η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ηλία Μίχου, αλλά και του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη –είναι παντρεμένος με τρία παιδιά-, οι οποίοι κατηγορούνται με την κατηγορία του βιασμού και της σωματεμπορίας ανηλίκου. Η υπόθεση όμως φαίνεται να μην σταματάει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει περίπου 70 προφίλ σε διαδικτυακές εφαρμογές και μιλούσε σε υποψήφιους πελάτες σαν να ήταν ο ίδιος το 12χρονο κορίτσι.

Βάσει των πληροφοριών, ο Ηλίας Μίχος ο οποίος υποκρινόταν –σε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ανθρώπων-, ότι ήταν το ανήλικο κορίτσι, έλεγε στους υποψήφιους πελάτες ότι ήταν 16 ετών. Ακόμα φαίνεται να ήθελε οι υποψήφιοι πελάτες να μην ήταν άνω των 40 ετών.

Ο Ηλίας Μίχος φαίνεται να ζητούσε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ένα ποσό που κυμαινόταν από 50 έως 230 ευρώ, κάθε φορά που εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Η τιμή διαμορφωνόταν ανάλογα με το ποιες «υπηρεσίες» ήθελαν οι εκάστοτε βιαστές του κοριτσιού. Παράλληλα, ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε δώσει στο κορίτσι ένα δεύτερο κινητό, μέσω του οποίου επικοινωνούσαν από την εφαρμογή Viber.

Συγκλονιστικό είναι επίσης ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr, ο Ηλίας Μίχος πήγαινε το 12χρονο σε αυτά τα ραντεβού και μετά αποχωρούσε, αφήνοντας το κορίτσι μόνο του με τους βιαστές. Στη συνέχεια το κοριτσάκι γυρνούσε μόνο του στο σπίτι.

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο το κύκλωμα να είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού ο Ηλίας Μίχος φέρεται να επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τον Μ, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές. Ο τελευταίος φέρεται να έκλεινε κι αυτός αυτά τα φρικαλέα ραντεβού και να πήγαινε πελάτες στον Ηλία Μίχο.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι ο Ηλίας Μίχος γνώριζε εδώ και περίπου ένα μήνα ότι είναι αρκετά πιθανό να αναζητηθεί από τις Αρχές, αφού η μάνα του 12χρονου κοριτσιού είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του μαστροπού όταν έμαθε τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί της. Παρόλα αυτά, ο Μίχος φαίνεται πως, άρχισε να αισθάνεται ασφαλής, θεωρώντας πως αφού περνούσαν οι μέρες, τελικά δεν πρέπει να έγινε καταγγελία σε βάρος του από τη μητέρα.

Πηγή: documentonews.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button