Ελλάδα

Κολωνός: Σοκάρουν οι περιγραφές της 12χρονης – Πώς την εξέδιδε ο Μίχος, τουλάχιστον 11 οι βιαστές

Το 12χρονο κορίτσι έδωσε την πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία και τα όσα είπε είναι πραγματικά σοκαριστικά.

Το παιδί ξεδίπλωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων το κουβάρι του πρωτοφανούς εφιάλτη που βίωσε.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο 53χρονος κατηγορούμενος για σωρεία κακουργημάτων, Ηλίας Μίχος, τη βίαζε επανειλημμένα στην αποθήκη του καταστήματός του, υπό την απειλή όπλων.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον… Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει.

Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου είπε μόνο από μπ… Αυτός μου είπε ότι ήθελε να κάνουμε και από π… και π… Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του κάτω στην αποθήκη.

Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» κατέθεσε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Στη συνέχεια το παιδί μίλησε για τον τρόπο με την οποίο την εξέδιδε ο 53χρονος:

«Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του.

Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός».

Η 12χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της ότι τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε ολόκληρη η οικογένειά της και ο πατέρας της.

«Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου.

Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο» κατέθεσε η 12χρονη κάνοντας και τους έμπειρους αξιωματικούς να χάσουν τα λόγια τους…

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button