Ελλάδα

Κολωνός: Σπάει τη σιωπή του ο θείος της 12χρονης – Τα ανατριχιαστικά μηνύματα που ανακάλυψε

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο θείος της ανήλικης σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά, μιλώντας στον Αλέξανδρο Γύγο και το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star.

Κολωνός: Τα μηνύματα στο κινητό της 12χρονης κοπέλας

«Πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα, τους έλεγε αυτός (ο 53χρονος) ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή, ότι δεν έχει γονείς. Όταν είδαμε με την αδερφή μου το κινητό, πάθαμε πλάκα» είπε ο θείος της 12χρονης.

Ο θείος της 12χρονης ρωτήθηκε τι είδε η αδερφή του στη Λευκάδα.

Είδε να την παίρνει αυτός τηλέφωνο (ο 53χρονος) και να ζητάει να πάει στο μαγαζί και “πού είσαι και μωρό μου” και τι κάνεις και τι ράνεις, μας σηκώθηκαν οι τρίχες…

«Κατά λάθος άκουσα να μιλάει ένας Πακιστανός και να λέει “δώσε μου 50 ευρώ, πάρε 60″… Της λέω “τι γίνεται” και μου λέει “κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό”» συνέχισε ο θείος της.

Και συνέχισε: «Είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί. Νόμιζε (το παιδί) ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά».

Κολωνός: Σε τουλάχιστον 100 ραντεβού φέρεται να είχε αναγκάσει το κορίτσι ο 53χρονος

Από τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία και για περίπου τρεις εβδομάδες οι άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων είχαν γίνει η σκιά του 53χρονου.

Όπως αποκαλύπτει το Star και ο Παναγιώτης Μπούσιος, η 12χρονη έχει μιλήσει για περίπου 10 με 15 επαφές. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, εκτιμούν ότι ο αριθμός ξεπερνούσε τα 100 ραντεβού, ενώ οι «ενδιαφερόμενοι» ήταν πάνω από 200…

Κολωνός: Η γιαγιά της κατηγορούμενης καταγγέλλει δωροδοκία από τη σύζυγο του 53χρονου

Η γιαγιά της 12χρονης μιλά ξεκάθαρα για απόπειρα δωροδοκίας από τη γυναίκα του κατηγορούμενου ώστε να μην καταγγελθούν τα όσα εφιαλτικά ζούσε το παιδί.

«Πήγε να την πληρώσει (τη μητέρα της 12χρονης), να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Αυτό έγινε πριν συλληφθεί ο 53χρονος, δεν ξέρω πριν από πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, “θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς” και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει “θα σας δώσω 10.000 ευρώ για να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα”. Λέει η νύφη μου “δε θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω” και έφυγε» είπε η γιαγιά της 12χρονης.

Μέχρι και ένα από τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 9 ετών, φέρεται να απειλούσε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γιαγιάς της 12χρονης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button