Ελλάδα

Κολωνός: Στον ανακριτή οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα, οι δύο άνδρες, που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης στον Κολωνό.

Το κοριτσάκι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν περιστασιακά, ο οποίος φέρεται ότι τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση και στην συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία.

Με ψεύτικο προφίλ στα social media ο 53χρονος ψάρευε πελάτες για το κορίτσι. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι. Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού, που έφθαναν τα 50-70 ευρώ, τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος.

Παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα εργαζόταν περιστασιακά για χαρτζιλίκι στο κατάστημα που διατηρούσε ο 53χρονος ο οποίος φέρεται να βίαζε το κορίτσι ακόμα και με απειλή όπλου.

Ο 53χρονος παντρεμένος με ένα παιδί συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο πιστόλια, 21 μαχαίρια, και δύο φορητοί υπολογιστές. Συνελήφθη και ένας 42χρονος ο οποίος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί έναντι αμοιβής.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζιλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button