Ελλάδα

Κωλονός: Συνεχίζει να προκαλεί ο πατέρας του Ηλία Μίχου: «Είναι λεβέντης βρε…» – «Να κάνουν ένα γκάλοπ έξω για το όνομα αυτό»

Ο πατέρας του 53χρονου κατηγορούμενου Ηλία Μίχου εμμένει στις προκλητικές δηλώσεις του για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

«Είναι λεβέντης βρε, μη με στεναχωρείς τώρα, θέλετε να βρίσω; Έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, φανερά εκνευρισμένος με τα όσα έχουν συμβεί και ακούγονται για τον γιο του παραπέμπει τους δημοσιογράφους να κάνουν ένα «γκάλοπ έξω για το όνομα αυτό».

«Δεν τον νοιάζει τι του λένε»
Η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση σχολίασε τις δηλώσεις του πατέρα. «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, λέει ποιος είναι ο γιος του, δε νομίζω πως άκουσε τι του λένε και δεν τον νοιάζει τι του λένε».

Εξήγησε πως πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. «Έρευνες έχουν δείξει πως όταν μία γυναίκα έχει κακιές σχέσεις με τον άντρα της, προσκολλάται ακόμη περισσότερο στο γιο της, με το σκεπτικό πως είναι ο μοναδικός άντρας που δεν θα την προδώσει, βγαίνει ύστερα κακοποιητικός και ο γιος και αυτό δεν τελειώνει ποτέ, βαρέλι χωρίς πάτο» είπε η ψυχολόγος.

Τόνισε πως ένας παιδοβιαστής δεν θα δείξει ποτέ τις αρρωστημένες σκέψεις του. «Οι άνθρωποι που θεωρούσαμε επικίνδυνους μέχρι πρότινος ήταν αυτοί που δεν ήταν καλά στα μυαλά τους. Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που σκέφτονται προβληματικά γιατί έχουν κακή σχέση με τον εαυτό τους και είναι ανάμεσά μας και είναι χιλιάδες» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, είναι μεγαλωμένη με πολύ κακά πρότυπα, με ένα τεράστιο “εγώ” και με μισογυνισμό» κατέληξε η κ. Βέλτση.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button