Ελλάδα

Κολωνός: Τα εμβάσματα και το… wifi «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης – Την επισκέφτηκε ο 19χρονος γιος της

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μερικά από τα επιβαρυντικά στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές για την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού που βιαζόταν και είχε εκπορνευτεί, με την ίδια της τη μητέρα να κατηγορείται γι’ αυτό, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής 14/10 ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σημειώνεται, πως η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχοντας πάρει προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία της.

Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία που της αποδίδεται, ωστόσο οι Αρχές έχουν τρανταχτά στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου υπάρχουν 2-3 ροές λίγων χρημάτων από την 12χρονη αλλά και από 3-4 άγνωστα πρόσωπα προς τον λογαριασμό της μητέρας.

Από την πλευρά της, η 37χρονη έχει ισχυριστεί πως η ανήλικη είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN της και έτσι κατατέθηκαν τα ποσά.

Το πιο σημαντικό είναι πως το κοινωνικό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στο όνομα της 12χρονης είναι συνδεδεμένο με το wifi της οικίας του κοριτσιού.

Η ανήλικη έχει ισχυριστεί πως έμπαινε και η ίδια στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να αποδεικνύει στους «πελάτες» πως είναι πράγματι γυναίκα πίσω από το προφίλ.

Αμίλητη επιμένει στην αθωότητά της – Την επισκέφτηκε ο 19χρονος γιος της

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, όπως προαναφέρθηκε, η 37χρονη εμμένει στους ισχυρισμούς της και δηλώνει συνεχώς αθώα για όσα την κατηγορούν.

Παρά τα όσα αποκαλύπτονται καθημερινώς και τα στοιχεία που την «καίνε» η ίδια επιμένει πως δεν έχει καμία εμπλοκή ούτε γνώση των όσων περνούσε η ανήλικη κόρη της.

Σήμερα την επισκέφτηκαν η δικηγόρος της, η κυρία Ταραχοπούλου η οποία δήλωσε πως η εντολέας της όλη την ώρα «κλαίει κα οδύρεται, δεν τρώει, δεν πίνει και δεν κοιμάται».

Η κρατουμένη δέχθηκε επίσκεψη και από τον 19χρονο γιο της ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα σε διαφορετικά κελιά στον 7ο όροφο κρατούνται οι δύο συλληφθέντες της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης. Ο πρώτος θα οδηγηθεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα των Γρεβενών και ο δεύτερος σε αυτό της Τρίπολης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button