Ελλάδα

Κολωνός – Τατιάνα Στεφανίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τη μητέρα

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ερευνάται ο ρόλος της μητέρας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, γίνεται μία έρευνα από την Εισαγγελία, καθώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία προκαλούν ερωτήματα.

Αυτά τα στοιχεία υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, όπως π.χ. η μητέρα σε συνέντευξή της στην εκπομπή μας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του κατηγορούμενου επικοινώνησε μαζί της και προσπάθησε να τη χρηματίσει για να της κλείσει το στόμα. Δεν είχε πει συγκεκριμένο ποσό, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ το είχε πει η γιαγιά του κοριτσιού.

Πολύ σύντομα, ήρθαν στο T-live πληροφορίες ότι υπήρχαν μηνύματα στο κινητό της συζύγου του βασικού κατηγορουμένου, σύμφωνα με τα οποία η μητέρα ζητούσε χρήματα, αφού είχε κάνει την καταγγελία.

Για τα μηνύματα αυτά, έχουμε περισσότερα στοιχεία σήμερα στην εκπομπή. Αυτό μας είχε προκαλέσει μία εντύπωση αλλά επειδή η γυναίκα αυτή βιώνει την οικονομική εξαθλίωση, έχει 8 παιδιά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πάνω στην απόγνωσή της ζήτησε λεφτά. Απλά η χρονική στιγμή ήταν πολύ ιδιαίτερη», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και στη συνέχεια ανέφερε:

«Η καταγγελία έγινε όντως στις Αρχές Σεπτεμβρίου και η αστυνομία έθεσε σε παρακολούθηση τον βασικό κατηγορούμενο, ως όφειλε να κάνει. Άρχισε να ψάχνει λογαριασμούς, συνομιλίες, υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που ακολούθησε μετά την καταγγελία του παιδιού. Να πούμε ότι η μητέρα πήγε μαζί με το παιδί να τον καταγγείλει μετά από πιέσεις, όπως φαίνεται, της θείας του παιδιού (αδελφής του πατέρα της ανήλικης). Υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό».

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στον πατέρα της ανήλικης λέγοντας: «Η οικογένεια έχει 8 παιδιά. Τα πέντε παιδιά είναι με τον πατέρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε πρόβλημα εθισμού.

Στο παρελθόν μπαινόβγαινε στις φυλακές και σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, δεν έχει πρόβλημα εξάρτησης. Υπάρχουν κι άλλα τρία παιδιά που έχουν έρθει στον κόσμο με άλλο πατέρα.

Το ζητούμενο σήμερα είναι αν στον λογαριασμό της μητέρας έχουν μπει χρήματα από άλλα άτομα, αν σε αυτό τον λογαριασμό έχει γίνει κατάθεση και από άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει αυτό τώρα να ερευνηθεί.

Εγώ λοιπόν αυτό που έχω να σας μεταφέρω είναι ότι η μητέρα ερευνάται, δεν είναι καταδικασμένη ακόμη. Σε περίπτωση που βρεθούν καταθέσεις από άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως να είχαν κάποια επαφή με το παιδί, τότε τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button