Ελλάδα

Κολωνός: Θέλει να αναλάβει τα αδέρφια της 12χρονης η θεία που αποκάλυψε τον βιασμό της

Η θεία της 12χρονης που βιαζόταν στον Κολωνό, η οποία αποκάλυψε τον εφιάλτη της ανήλικης ανιψιάς της, έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει τα 6 ανήλικα αδέρφια της 12χρονης.

Σημειώνεται ότι τα έξι ανήλικα αδέρφια της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών από πελάτες που έβρισκε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πάντως η 44χρονη θεία της ανήλικης έχει κινήσει, τις νομικές διαδικασίες, τόσο για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης μητέρας που έχει προφυλακιστεί, όσο και για την επιμέλεια των έξι ανήλικων αδερφών της 12χρονης.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, ο Απόστολος Λύτρας, στο Live News, η Αστυνομία αυτή την έρευνα την είχε έναν μήνα στα χέρια της και έστειλε ένα διαβιβαστικό για να σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος αυτών των δύο που γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε ολόκληρο το διαβιβαστικό η αστυνομία δεν ανέφερε τίποτα για τη μητέρα, ενώ η τρίτη κατάθεση της 12χρονης, όταν ασκήθηκε η ποινική δίωξη, δεν είχε καν πάει στα χέρια της ανακρίτριας.

«Είναι αδιανόητο, πραγματικά, ότι η μητέρα της 12χρονης δεν καταλάβαινε τι γινόταν και τι δεν γινόταν», σχολίασε ο δικηγόρος και ξεκαθάρισε ότι «πέραν των εμβασμάτων, δεν υπάρχει άλλο στοιχείο εις βάρος της μητέρας».

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε η 37χρονη με την πρώην σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου, απάντησε: «Καταρχήν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι μόλις το πληροφορήθηκε η μητέρα έχει στείλει μηνύματα στον Μίχο, με τρομερές βρισιές (…). Την ίδια ημέρα που το πληροφορήθηκε η μητέρα πήγε στην αστυνομία απευθείας. Η γυναίκα του Μίχου την πήρε τηλέφωνο, δεν την πιστεύει και της στέλνει η μητέρα της 12χρονης σε μήνυμα τι έστελνε ο Μίχος στη 12χρονη. Και τότε η πρώην σύζυγος τής ζήτησε να συναντηθούν».

Σε αυτή τη συνάντηση η πρώην σύζυγος του Ηλία Μίχου φαίνεται να λέει στην 37χρονη μητέρα: «Καταλαβαίνω αυτό που περνάς, βλέπω ότι έχει 8 παιδιά, άφησέ με να σε βοηθήσω και της δίνει μόνη της 100 ευρώ και τα πήρε η μητέρα της 12χρονης».

Στη δεύτερη συνάντησή τους, η πρώην σύζυγος του 53χρονου της είπε να πάνε σε δικηγόρο για να τα βρουν «και να μην καταστραφούν οι οικογένειες» όπως χαρακτηριστικά της ανέφερε.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button