Ελλάδα

Κολωνός-Βιασμός 12χρονης: «Αλέξανδρος» και «Πάνος» τα ονόματα δύο βιαστών που έδωσε το κορίτσι – Ένας τρίτος έχει ανήλικα παιδιά

Φως πέφτει ολοένα και περισσότερο στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, φωτίζονται όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές του θρίλερ. Αποκαλύπτεται η εμπλοκή νέων προσώπων, με τις Αρχές να βρίσκονται πιο κοντά σε νέες συλλήψεις.

Περισσότερα κομμάτια έχουν συμπληρωθεί στο παζλ, καθώς το 12χρονο θύμα έχει κατονομάσει -με την κατάθεση που έχει δώσει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές- τουλάχιστον τέσσερις άνδρες. Μέχρι στιγμής, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση της 12χρονης, που μετέδωσε το Star, ένα από τα πρόσωπα που περιέγραψε η ανήλικη, είναι ένας άνδρας με το όνομα «Πάνος». Τον περιέγραψε ως 40χρονο, είπε πως τον γνώρισε στο Instagram και πως ήταν από την Παλλήνη, ενώ έφτασε στο ραντεβού με ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, γαλλικής κατασκευής.

Ένα δεύτερο πρόσωπο ήταν ένας άνδρας με το όνομα «Αλέξανδρος». Αυτός ήταν, σύμφωνα με την ανήλικη, από το Ίλιον, περίπου 30 ετών. Είχε μάλιστα, ένα παιδάκι 12 ετών και έφτασε στο ραντεβού με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Το τρίτο πρόσωπο δεν το κατονόμασε η 12χρονη, καθώς δεν θυμόταν, όμως, όπως είπε, ήταν κάτοικος Κορίνθου, έχοντας σχέσεις και με τον Πειραιά, ενώ οδηγούσε ένα λευκό Toyota. Μάλιστα και αυτός ήταν πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15-16 ετών. «Έχω δύο παιδιά στην ηλικία σου, μου είχε πει. Νόμιζε ότι είμαι 16» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη στις Αρχές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Τις τελευταίες ώρες, δε, το φως της δημοσιότητας είδαν οι συγκλονιστικοί διάλογοι της μητέρας με τον 53χρονο παιδοβιαστή. «Θα σε θάψω ανώμαλε, θα σε εξαφανίσω», ένα από τα μηνύματα που έστειλε η 37χρονη στον καταδικασθέντα.

Εντύπωση προκαλούν, την ίδια στιγμή, όσα προκύπτουν από την προκλητική απολογία του Ηλία Μίχου. «Η μητέρα της πιστεύω (άρα δεν είμαι σίγουρος) ότι τα ήξερε» υποστήριξε σε ένα σημείο της απολογίας του ο 53χρονος, ενώ σε άλλο ισχυρίστηκε για την 37χρονη: «Είχε ζητήσει χρήματα από τη σύζυγό μου».

Η σύζυγος του 53χρονου, Ελισάβετ Λέκκα, υποστήριξε από την πλευρά της τα εξής: «Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην συζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημερες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα»…

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button