Ελλάδα

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: «Σοκ με το ποιοι εμπλέκονται, μεγάλο κύκλωμα πίσω από τον 53χρονο»

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον 53χρονο στον Κολώνο, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αυτή φαίνεται ότι θα απασχολήσει τις αρχές για καιρό, ενώ αναμένεται να σοκάρουν και τα ονόματα που εμπλέκονται.

Όπως αναφέρει η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, είπε ότι για όλα θα βρεθούν απαντήσεις, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ιωάννου έκανε λόγο για ένα μεγαλύτερο κύκλωμα πίσω από τον 53χρονο.

«Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν ήταν το blindchat.gr που είναι ανώνυμη πλατφόρμα στην οποία ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος βρίσκεται από πίσω.

Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω;

Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε», αναρωτήθηκε η κ. Ιωάννου, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

«Τα πάντα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από τις διωκτικές Αρχές και θα δούμε όλες τις διαδρομές και τις συνδιαλλαγές που υπήρχαν».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button