Ελλάδα

Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Συγκλονιστικό γράμμα μητέρας έξω από το μαγαζί του Ηλία Μίχου

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 12χρονης, από τα Σεπόλια, που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη και οδηγήθηκε στην πορνεία, από τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο και άλλους παιδεραστές.

Ο κόσμος της περιοχής είναι αναστατωμένος, ενώ έξω το μαγαζί του Ηλία Μίχου, εκτός από τα συνθήματα και τα πανό κατά των παιδοβιαστών, υπάρχουν διάφορα σημειώματα που αφήνουν πολίτες εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στην 12χρονη και τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις του 53χρονου.

Ένα από τα σημειώματα μάλιστα, το έχει κολλήσει μια μητέρα γράφοντας, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το εξής σύντομο και συγκλονιστικό:

«Για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμός, δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε. Μία μαμά».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά το κάψιμο του βαν του 53χρονου, χθες το βράδυ άγνωστοι μπήκαν από το πατάρι, πηδώντας από διπλανό διαμέρισμα στο μαγαζί του παιδεραστή και έκαναν πλιάτσικο.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button