Ελλάδα

Κόντρα Χατζηνικολάου – Βαξεβάνη στο Twitter για ένα μπλοκάρισμα

Μέσω twitter έλυσαν τις διαφορές τους ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Κώστας Βαξεβάνης. Αφορμή για την ένταση στάθηκε η ανάρτηση του δεύτερου, ο οποίος έγραψε ότι ο επίσημος λογαριασμός του Real.gr τον μπλόκαρε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκδότης της εφημερίδας Documento, έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιατί ένα μέσο ενημέρωσης όπως η Real.gr αποκλείει έναν δημοσιογράφο και εκδότη από τη δυνατότητα να διαβάσει τις αναρτήσεις στο Twitter».

Ο εκδότης της εφημερίδας Real, απάντησε.

Αναρωτιέμαι γιατί ένα Μέσο Ενημέρωσης όπως η @Real_gr αποκλείει έναν δημοσιογράφο και εκδότη από τη δυνατότητα να διαβάσει τις αναρτήσεις στο Twitter; Τι πρακτική είναι αυτή; Θα με ενδιέφερε μια απάντηση από τον @NChatzinikolaou. Εκτός αν με έχει αποκλείσει και αυτός pic.twitter.com/niRp7NIvGJ

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) October 7, 2022

«Ούτε σε έχω αποκλείσει και το γνωρίζεις, ούτε κατανοώ γιατί μπορεί να σε έχει αποκλείσει το real.gr. Θα μιλήσω τώρα με τη διεύθυνση του site»απάντησε αρχικά ο εκδότης.

Λίγο αργότερα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε πως «ο διευθυντής του Real.gr διαβεβαιώνει ότι το site δεν εχει μπλοκάρει ποτέ κανέναν. Δεν μπορεί κανένας να καταλάβει τι συνέβη. Αν κάποιος ηλίθιος το έκανε επίτηδες, θα βρεθεί και θα φύγει» ενώ ο κ. Βαξεβάνης ξεμπλοκαρίστηκε.

Ούτε σε έχω αποκλείσει και το γνωρίζεις ούτε κατανοώ γιατί μπορεί να σε έχει αποκλείσει το https://t.co/DmT0bRxrl1 Θα μιλήσω τώρα με τη διεύθυνση του site.

— Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) October 7, 2022

«Ευτυχώς γιατί θα είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο Δημοκρατίας. Από τους περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου, στην απαγόρευση να διαβάζουμε κιόλας» ανέφερε δηκτικά ο κ. Βαξεβάνης.

«Καλημέρα Κώστα. Είναι αλήθεια ότι σε μπλοκάραμε, είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό έγινε χωρίς εντολή. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι έγινε από ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν από το digital, αλλά είχαν τους κωδικούς. Οι κωδικοί αλλάζουν τώρα», έγραψε ο διευθυντής του Real.gr Γιώργος Παγάνης.

Mετα από παρέμβαση του @NChatzinikolaou η @Real_gr με ξεμπλόκαρε. Ευτυχώς γιατί θα είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο Δημοκρατίας. Από τους περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου, στην απαγόρευση να διαβάζουμε κιόλας. https://t.co/uVsUFf8czl

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) October 7, 2022

Καλημέρα Κώστα. Είναι αλήθεια ότι σε μπλοκάραμε, είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό έγινε χωρίς εντολή. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι έγινε από ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν από το digital αλλά είχαν τους κωδικούς. Οι κωδικοί αλλάζουν τώρα.

— George N Paganis (@gn13paganis) October 7, 2022

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button