Ελλάδα

Κως: Στο σπίτι επέστρεψε η 16χρονη που κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατριό της

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της κακουργηματικής δίωξης που ασκήθηκε κατά του 47χρονου Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη μετά από καταγγελία της 16χρονης θετής του κόρης για σεξουαλική κακοποίηση της επί δύο συνεχή χρόνια καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου διότι σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αποδείξεις δεν θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων πράξεων και τόσο επικίνδυνος ώστε να είναι ύποπτος φυγής και να διαφύγει της τυπικής διαδικασίας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, ενώ η μητέρα της 16χρονης διέψευσε στη κατάθεση της τη καταγγελία της 16χρονης για περιστατικό όπου ο κατηγορούμενος φέρεται να τη θώπευσε.

«Η υπόθεση είναι ακόμα στην ανάκριση και σταχυολογούνται εκείνα τα αποδεικτικά μέσα που θα απορρίψουν η θα καταδείξουν τη κατηγορία. Αφού η ανάκριση ολοκληρωθεί, η υπόθεση θα εισέλθει στο δικαστικό συμβούλιο και αυτό θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει σε δίκη η όχι τον κατηγορούμενο», δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο συνήγορος υπεράσπισης του 47χρονου Μανώλης Χατζηάμαλλος.

«Η καταγγελία της μικρής, η οποία επέστρεψε στο σπίτι με τη μητέρα της ενώ ο πατριός διαμένει σε άλλη κατοικία, θα πρέπει να αξιολογηθεί, κατά πόσο δηλαδή είναι αξιόπιστη», ανέφερε ο κ Χατζηάμαλλος εκτιμώντας ότι ο κατηγορούμενος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης δεν θα δικαστεί.

Σημειώνεται ότι την 16χρονη υποστηρίζει ψυχολόγος.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button