Ελλάδα

Κυψέλη: Πυκνώνει το μυστήριο εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ερευνάται η αυτοκτονία

Θρίλερ δίχως τέλος μοιάζει να είναι αυτό στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Ωστόσο, η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση ανέφερε πως:

Τον Σεπτέμβριο του 2022 μία φίλη της Σταυρούλας αυτοκτονεί. Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν πως πήδηξε από το διαμέρισμα του σπιτιού της αλλά οι Αρχές διαπίστωσαν στη συνέχεια πως είχε μαχαιρωθεί μόνη της με ένα μαχαίρι προτού πηδήξει.

Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της 44χρονης γυναίκας που έγραφε: «Λυπάμαι, δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου».

Τότε, δεν είχαν βρεθεί στοιχεία εγκληματικής ενέργειας ενώ συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως ο γραφικός χαρακτήρας ήταν δικός της.

Τότε, είχε κληθεί να καταθέσει και η Σταυρούλα, η οποία σήμερα είναι εξαφανισμένη. Στην κατάθεσή της είπε πως την γνώριζε 6-7 χρόνια αλλά είχαν σταματήσει να έχουν πολύ στενές σχέσεις και πως η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, κανείς άλλος από την οικογένεια της γυναίκας δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεκτιμά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από ένα χρόνο με την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Την ίδια ώρα, συνεκτιμά την κατάθεση της συγκατοίκου της πως μίλησε με κάποιον «Γιώργο» πριν εξαφανιστεί αλλά και τις μαρτυρίες που λένε πως η Σταυρούλα έφυγε μόνη της από το σπίτι.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει άρση των τηλεφωνικών απορρήτων, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει απτά στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν πως πρόκειται για δολοφονία.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button