Κυριακή Γρίβα: Δικαιώθηκε η ψυχή της, δήλωσε η μητέρα της συγκινημένη, μετά την απόφαση – Το «ευχαριστώ» των συγγενών στους δικαστές

Με την αποχώρηση του κατηγορούμενου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, εν μέσω ισχυρής αστυνομικής δύναμης ολοκληρώθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία, το δικαστήριο αποδέχθηκε πρόταση της εισαγγελέα, να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία τα πρακτικά της δίκης ώστε να ελεγχθεί ο 40χρονος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, για την παρακολούθηση της Κυριακής μέσω GPS.
Όταν η πρόεδρος είπε το «λύεται η συνεδρίαση», συγγενείς της Κυριακής όρθιοι και συγκινημένοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους λέγοντας στους δικαστές «ένα μεγάλο ευχαριστώ» για την όλη διαδικασία.

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της
«Δικαιώθηκε η Κυριακή μου, δικαιώθηκε η ψυχή της» ήταν τα λόγια της μητέρας της Κυριακής Γρίβα, μετά την καταδίκη του δολοφόνου της σε ισόβια και πέντε χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
«Αύριο κιόλας θα πάω στο μνήμα της να της πάρω γλυκά, να της τα πάω, να της πω τα νέα. Είμαι σίγουρη 100% ότι σήμερα θα έρθει στον ύπνο μου και θα τα πούμε, όπως κάνουμε πάντα» είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και πρόσθεσε για τον δολοφόνο ότι «επιτέλους μπήκε ένα ακόμη κάθαρμα στη φυλακή».
«Να μην έχουμε καμία άλλη Κυριακή» είπε ο πατέρας
Ικανοποίηση για την απόφαση εξέφρασε και ο πατέρας της Κυριακής που ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη. «Αν υπήρχε και μεγαλύτερη τιμωρία θα την έδινε. Τον τιμώρησε όπως έπρεπε και του έδειξε τον δρόμο πού πρέπει να πάει», είπε.
Ο πατέρας έστειλε κι άλλο ένα μήνυμα: «Ελπίζω να μην έχουμε καμία άλλη Κυριακή, καμία άλλη Κούλα, και να πάει σε κάποιο τμήμα να ζητήσει βοήθεια και να μην της τη δώσουν».

Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στη Λακωνία: Καίγεται η περιοχή Καρίτσα, ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή