Μαθήματα… άλλης ιστορίας από την Κάγια Κάλας: «Τα τελευταία 100 χρόνια καμία χώρα δεν έχει επιτεθεί στη Ρωσία», είπε η «ΥΠΕΞ» της ΕΕ (video)

Μαθήματα… άλλης ιστορίας παρέδωσε χθες η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Κάγια Κάλας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η «ΥΠΕΞ» της ΕΕ είπε ότι «τα τελευταία 100 χρόνια η Ρωσία έχει επιτεθεί σε περισσότερες από 19 χώρες και σε κάποιες από αυτές τρεις ή τέσσερις φορές. Καμία από αυτές τις χώρες δεν έχει επιτεθεί ποτέ στη Ρωσία».
Το ρωσικό μέσο RT σχολίασε τη δήλωση της Κάλας, σημειώνοντας πως με βάση αυτή τη λογική, θα προέκυπτε πως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο «η Ρωσία επιτέθηκε στη ναζιστική Γερμανία».
«Ιδού, η Κάγια Κάλλας και οι τελευταίες βαθιές γνώσεις της για την ιστορία», σχολιάζει σκωπτικά το ρωσικό μέσο.
Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε νέος «πόλεμος» ΕΕ-ΗΠΑ για το νομοθετικό πλαίσιο στη τεχνολογία – «Ο Τραμπ μας εκβιάζει»
Γερμανία: Κυνηγός σκότωσε αδελφή, σύζυγο, τους δυο γιους του και μετά αυτοκτόνησε








