Πολιτική

Ν.Αμπατιέλος: Οι αγρότες, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι που απεργούν, είναι η αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης

«Οι αγρότες με τους αγώνες τους αποδεικνύουν ότι υπάρχει αντιπολίτευση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ News, το βράδυ της Κυριακής 11 Φλεβάρη.

Ο οργανωμένος λαός που βρίσκεται στους δρόμους, οι αγρότες, οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι, με την απεργία στις 28 Φλεβάρη, είναι το αντίπαλο δέος στην ασκούμενη πολιτική, σημείωσε.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στα αιτήματα των αγροτών που είναι δίκαια, αλλά και στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και τη νέα ΚΑΠ, την οποία ψήφισαν όλα τα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ, από την οποία πηγάζουν τα προβλήματα των αγροτών στην Ελλάδα κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σημείωσε τις τραγικές επιπτώσεις που έχει στην αγροτική οικονομία η «πράσινη μετάβαση» που υποστηρίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Για τους φοιτητές, σημείωσε ότι «και εδώ η κυβέρνηση έχει ζοριστεί» από τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενώ κατήγγειλε τους πολύτιμους συμμάχους της κυβέρνησης, όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button