Πολιτική

Ν. Παπανδρέου: Η μητέρα μου ζει σε νοικιασμένο διαμέρισμα μαζί με τον Γιώργο και ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος έλεγαν ότι έχουμε αμύθητα πλούτη

Με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα για τους έρωτες του Ανδρέα, ο συγγραφέας και επιλαχών ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε στη Lifo.

Στην ερώτηση «Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για σας;« ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε:

«Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη. Διέδιδαν ότι η «Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό». Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα.

Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω. Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια;

Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει «το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου».

Ερωτηθείς για το κρατάει περισσότερο από τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Είναι πολύ προσωπική αυτή η ερώτηση. Θα σας πω μόνο ότι κρατώ το χιούμορ και τη ζωντάνια του».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν «ζήσατε ευτυχισμένα ως οικογένεια» ο Νίκος Παπανδρέου σημείωσε: «Θα σας έλεγα ότι μεγαλώσαμε στον αυτόματο, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι γονείς μου ήταν απόντες συνεχώς».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button