Πολιτική

ΝΔ για Γιώργο Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα αποσιωπώντας όλα τα θετικά

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα σε εκπομπή της ΕΡΤ όταν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε θετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times για τη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την Κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!

»Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την Κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!

»Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε».

Διαβάστε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης – Γ. Τσίπρας «τσακώνονταν» όρθιοι στον «αέρα» της ΕΡΤ! Άναυδοι Κοτταρίδης και Κασιμάτη

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button