Κόσμος

Νεαρή μητέρα έκανε μήνυση στο σχολείο των γιων της επειδή τής απαγόρευσαν την είσοδο γιατί είναι μοντέλο του Only Fans!

Μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον του σχολείου των γιων της καθώς της απαγόρευσαν την είσοδο στους χώρους του σχολείου και τις εκδρομές επειδή είναι μοντέλο του Only Fans.

Η 31χρονη Victoria Triece μεγαλώνει τα δύο της παιδιά από τα χρήματα που βγάζει μέσω της ιστοσελίδας και ισχυρίζεται ότι το έκανε για να έχει τη δυνατότητα να είναι στη ζωή των παιδιών της χωρίς να την εμποδίζει μια δουλειά με αυστηρό ωράριο.

Ειδικότερα, η Triece – η οποία έχει σχεδόν 150.000 ακόλουθους στο Instagram, 272.000 ακόλουθους στο TikTok και 32.000 στο Twitter – έχει μηνύσει το σχολείο για παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ελευθερία του λόγου και στο δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη victoria triece (@victoriasnooks)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη victoria triece (@victoriasnooks)

Η ίδια, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ένα μέλος του σχολικού συμβουλίου της κομητείας Όραντζ διέδωσε φωτογραφίες από τον λογαριασμό στο προσωπικό του σχολείου το 2021.

Το δημοτικό σχολείο Sand Lake της απαγόρευσε την εθελοντική εργασία, αφού είχε περάσει σχετική εκπαίδευση και όλους τους τυπικούς ελέγχους.

«Ξεφτιλίστηκα και δεν θα έπρεπε, και κανείς άλλος δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για το τι κάνει ένας άλλος γονέας», δήλωσε η Triece στο NBC6 και συμπλήρωσε:

«Απλά μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και έχω μια εξαιρετική σχέση με άλλους γονείς και μαθητές».

Μιλώντας στην DailyMail.com, ο δικηγόρος της Triece, Mark NeJame, δήλωσε ότι το σχολικό συμβούλιο συμπεριφέρεται σαν «αστυνομία ηθικής» και την παρομοίασε με έναν γονέα που απατά.

«Αν ένας δάσκαλος ή ένας γονέας είχε απατήσει τον σύντροφό του, πολλοί θα το θεωρούσαν αυτό λιγότερο ηθικό», δήλωσε ο NeJame και κατέληξε διερωτώμενος:

«Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν παραβιάσει τους γαμήλιους όρκους τους δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε παιδιά, είναι αυτό ανήθικο;».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button