Κόσμος

Νέο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Νεκρός ο Τόμας Κίνγκστον

Το ένα μετά το άλλο μετράει τα «χτυπήματα» το τελευταίο διάστημα η βασιλική οικογένεια στη Βρετανία.

Το βράδυ της Τρίτης (27/2/24) έγινε γνωστός ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, γαμπρού του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και πρώην της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της Κέιτ. Πέθανε στα 45 χρόνια του…

Η βασιλική οικογένεια έμαθε τα τραγικά νέα. Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πληροφορήθηκαν το θάνατο του Τόμας Κίνγκστον σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού.

Ο Thomas Kingston, σύζυγος της Lady Gabriella Windsor, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Οι γονείς της χήρας του Τόμας Κίνγκστον μάλιστα, πήγαν το πρωί της Τρίτης (27/2/24) στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Γουίνδσορ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, που παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Michael of Kent το 2019, βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire το απόγευμα της Κυριακής και οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν μετά της 6 μμ.

Η Lady Gabriella απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν». Ο τραγικός θάνατός του περιγράφηκε ως «μεγάλο σοκ για ολόκληρη την οικογένεια».

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα γίνει έρευνα αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες ούτε άλλοι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έστειλαν τις «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στην Λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του Τόμας Κίνγκστον.

Πηγή: Daily Mail, newsit.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button