Ελλάδα

Νίκαια: «Με βίασαν και οι 6 – Απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους δικούς μου», λέει η 14χρονη Μαρκέλλα

Η υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια που έληξε αισίως μες στη βδομάδα σοκάρει και αν δεν ήταν η φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, θα είχε δοθεί μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την υπόθεση.

Σημειώνεται, πως το κορίτσι είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν λίγες μέρες από τη Νίκαια και βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά.

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα, την περασμένη Παρασκευή μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αδερφής της. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και άρπαξε την 14χρονη.

Οι απαγωγείς της προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα.

Όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία.

Το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Οι γονείς της που την αναζητούσαν έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Στο αστυνομικό τμήμα, η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όταν το κορίτσι είχε πέσει και πάλι θύμα αρπαγής, πριν λίγες μέρες, την ώρα που πήγαινε σχολείο, τότε ένας άνδρας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει.

Η οικογένεια της ανήλικης έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

«Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό», λέει η 14χρονη Μαρκέλλα στην κάμερα.

Η ανήλικη πέρασε δραματικές στιγμές μόνη σε ένα άγνωστο μέρα με τους απαγωγείς της να απειλούν,

«Έβγαλαν πιστόλια. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» αποκαλύπτει το θύμα.

Το μαρτύριο της δεν είχε τέλος υπό το καθεστώς απειλής. Θα καταγγείλει πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να διακόψει σχέσεις με την οικογένεια της.

Όπως θα πει καθώς η αναγγελία της εξαφάνισής της έκανε τον γύρο του διαδικτύου οι απαγωγείς προσπάθησαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά.

«Με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου» δηλώνει η 14χρονη.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της συγκλονίζει με την περιγραφή των πρώτων δευτερολέπτων που ακούει την φωνή της χαμένης κόρης της να της λέει πως έχει ξεφύγει.

Καθώς είχε μάθει από την μεγάλη κόρη της που ήταν αυτόπτης μάρτυς της απαγωγής πως οι άνδρες ήταν ένοπλοι το μυαλό της είχε πάει στα χειρότερα.

Μάνα και κόρη ξανά μαζί προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την περιπέτεια που έζησαν.

Aπό την μεριά του το «Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει την δράση κυκλωμάτων που απαγάγουν και εξωθούν ανήλικες στην πορνεία.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button