Αθλητικά

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης μετέτρεψε χρέος 41 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια

H Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε ότι ο ιδιοκτήτης της (και πρόεδρος του Ολυμπιακού), Βαγγέλης Μαρινάκης, «ανέλαβε μια περαιτέρω σημαντική οικονομική δέσμευση στον σύλλογο με τη μετατροπή δανείων αξίας 41 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια, σε μετοχές του οικονομικού έτους 2021/22».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημερινή ανακοίνωση «η μετατροπή του χρέους των 41 εκατομμυρίων λιρών σε ίδια κεφάλαια βοηθά στην ανακούφιση της οικονομικής επιβάρυνσης του συλλόγου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Μαρινάκη για τη συνεχή ανάπτυξη και τη μελλοντική επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Πρόκειται για μία κίνηση, η οποία αποτελεί μέρος της διαδικασίας οικονομικής λογιστικής του συλλόγου για τους λογαριασμούς του 2021/22.

Η συγκεκριμένη κίνηση ακολουθεί παρόμοια μετατροπή χρέους 12 εκατ. λιρών σε ίδια κεφάλαια το οικονομικό έτος 2020/21 και άνω των 20 εκατ. λιρών το οικονομικό έτος 2019/20.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι απίστευτα τυχερή που έχει τέτοια γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της. Αυτή η πιο πρόσφατη οικονομική δέσμευση ακολουθεί τις σημαντικές δαπάνες για την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, μαζί με σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε ολόκληρο τον σύλλογο. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπλαση της φυσούνας, των αποδυτηρίων και των χώρων φιλοξενίας στην κεντρική εξέδρα στο “Σίτι Γκράουντ” και βελτιώσεις στα γήπεδα και τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο συγκρότημα της Ακαδημίας Νάιτζελ Ντότι» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκολας Ράνταλ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button