Νόβακ Τζόκοβιτς: Στην Πάρο μετά τη Μύκονο για φαγοπότι – Δείτε τον Νόλε να απολαμβάνει τις διακοπές του στις Κυκλάδες (Photos/Video)

Στην Πάρο και συγκεκριμένα στη γραφική Νάουσα μετέβη ο Νόβακ Τζόκοβιτς, συνεχίζοντας τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, μετά τη Μύκονο, όπoυ εθεάθη σε παραλίες αλλά και στη Χώρα.
Ο Σέρβος τενίστας, που λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι, έφτασε στο κυκλαδίτικο νησί με θαλαμηγό, συνοδευόμενος από μεγάλη παρέα φίλων και συνεργατών του.

Το βράδυ της Τρίτης, εθεάθη να δειπνεί με τον επιχειρηματία Πέτρο Στάθη, στο διάσημο εστιατόριο «Barbarossa», στην καρδιά της Νάουσας, δοκιμάζοντας φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και παραδοσιακούς ψαρομεζέδες, συνοδευόμενους από ελληνικά κρασιά. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με θαυμαστές και τουρίστες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.
Οι άνθρωποι του εστιατορίου έκαναν λόγο για έναν «ευγενικό, απλό και χαμογελαστό» παγκόσμιο πρωταθλητή.

Είναι γνωστό ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει εκφράσει σοβαρά την επιθυμία να αποκτήσει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, χώρα την οποία – όπως έχει πει δημόσια – αισθάνεται «δεύτερη πατρίδα».

Διαβάστε επίσης:
«Οδύσσεια»: Σάλος για τα γυρίσματα του έπους του Νόλαν σε κατεχόμενη περιοχή της Δυτικής Σαχάρας
Ο Diddy κατέθεσε νέα αίτηση αποφυλάκισης λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής του
Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr