Lifestyle

Ο Μπόνο των U2 για διακοπές στην Ιθάκη

Την Ελλάδα επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Μπόνο του δημοφιλούς συγκροτήματος U2. O τραγουδιστής έχει επισκεφτεί ξανά τη χώρα, το 2019, όταν και βρέθηκε στην Ύδρα.

Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης ταξίδεψε στην Ιθάκη, ενώ φωτογραφία που εξασφάλισε το protothema.gr τον δείχνει στο χωριό Εξωγή. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόνο εθεάθη να απολαμβάνει το δείπνο του σε εστιατόριο του νησιού.

Ντυμένος στα μαύρα, ο τραγουδιστής που προτιμά να κρατά τη ζωή του ιδιωτική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείπνησε με την παρέα του, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μπέζος: «Οι μεγάλοι όταν συμπεριφέρονται σαν νέοι, γίνονται γελοίοι – Το συναντώ συχνά στη γενιά μου» (Video)

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Είμαι παρεξηγημένη» – «Η διαθήκη του πατέρα μου με πλήγωσε» (Video)

Γέννησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – H πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και η συγκινητική ανάρτηση

Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr

Back to top button