Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας απαντά σε Νίκο Ανδρουλάκη: «Η διαφορετική άποψη δεν είναι τοξικότητα»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συμμετείχε στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ στο Ωδείο Αθηνών. Και από εκεί πέταξε το καρφί του προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Σχολιάζοντας τις δράσεις που μπορούν να συμβάλουν πραγματικά στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα, με γνώμονα μία προοδευτική ατζέντα, ο Χάρης Δούκας σημείωσε: «Βλέποντας και τη σύνθεση στο νέο ευρωκοινοβούλιο και συνολικά στην Ευρώπη, βλέπουμε πως παρά τις προοδευτικές προτάσεις, οι προοδευτικές δυνάμεις υποχωρούν. Άρα τίθεται πάλι ο χρόνος του τώρα. Τώρα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να θέσουμε δύο θέματα.

Πρώτον, πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ και να συζητάμε ανοιχτά και καθαρά για όλα τα θέματα για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία κοινή συνισταμένη. Η διαφορετική άποψη είναι πλούτος, η διαφορετική άποψη δεν είναι τοξικότητα».

Αυτό, θεωρείται απάντηση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος είπε μιλώντας χθες (17/06/2024) στην ΕΡΤ και απειλώντας με διαγραφές: «Μόλις κλείσει ο θεσμικός διάλογος και οι αποφάσεις, όποιος βγει με τοξικό λόγο, εσωστρέφεια και διχόνοια θα μείνει εκτός του ΠΑΣΟΚ. Το λέω ευθαρσώς” δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button