Κόσμος

Ο Τραμπ πήγε στον τελικό του US Open και μοίραζε… καπέλα Maga – Τον γιούχαραν στις κερκίδες

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να εκνευρίσει πολύ κόσμο στον τελικό του US Open.

Αποφάσισε να παραστεί στον αγώνα (έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Μπιλ Κλίντον το 2000 που είδε από κοντά τον τελικό του Grand slam), αλλά εξαιτίας του ο αγώνας καθυστέρησε μισή ώρα και για λόγους ασφαλείας έξω από το γήπεδο, επικρατούσε το αδιαχώρητο. 

Μόλις γέμισε το γήπεδο, ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε από μία μερίδα των θεατών, ενώ όσοι τον επιθυμούσαν του φώναζαν να τους πετάξει… καπέλα Maga τα οποία είχε πάρει μαζί του.

Για την ιστορία, ο τελικός βρήκε νικητή τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε του Γιάνικ Σίνερ με 3-1 σετ (6-2, 3-6, 6-1, 6-4).

Διαβάστε επίσης:

Αυστραλία: Ισόβια στη «φόνισσα με τα μανιτάρια» που σκότωσε τρεις ανθρώπους – Η υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο (photos/videos)

Έκλειψη σελήνης: Εκθαμβωτικό το «ματωμένο φεγγάρι» – Εντυπωσιακές εικόνες από την Ελλάδα και τον κόσμο (photos)

Γαλλία: Σήμερα πέφτει ο Μπαϊρού – Σε πολιτική δίνη το Παρίσι, όλα τα σενάρια στο τραπέζι

Πηγή: ΚΟΣΜΟΣ | topontiki.gr

Back to top button