Ελλάδα

Ομόνοια: Δίωξη για κακούργημα στους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης

Με τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε 19χρονη ότι την βίασαν στο ΑΤ Ομόνοιας. Μάλιστα, φέρονται να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.

Οι δύο συλληφθέντες αρχικά μετήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου τους απαγγέλθηκαν οι δύο κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή,από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά των κατηγορουμένων, υποστηρίζεται ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Τι κατήγγειλε η 19χρονη

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα στο αστυνομικό τμήμα και η κοπέλα, όπως κατήγγειλε, οδηγήθηκε από τους δύο αστυνομικούς σε δωμάτιο και βιάστηκε. Το περιστατικό, που σοκάρει και θεωρείται άκρως σοβαρό, ερευνάται από τους αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, εμφανίστηκε η ίδια στο αστυνομκό τμήμα και ένας από τους αστυνομικούς έκλεισε ραντεβού μαζί της. Κι ενώ πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι, έγινε η ερωτική πράξη εντός του οχήματος με έναν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, επικαλούνται στοιχεία από τις κάμερες.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button