Ελλάδα

Ομόνοια: Τήν… ξενάγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά τη βίασαν σε τουαλέτα του υπογείου-Είχε κάμερα ο ένας αστυνομικός

Τα ίχνη βιασμού που εντόπισε ο ιατροδικαστής στην 19χρονη που κατήγγειλε βιασμό από δυο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η έμμεση επιβεβαίωση πηγών της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν δυο νέους σε ηλικία αστυνομικούς στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης ο βιασμός της έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, το βράδυ της περασμένης Τρίτης από δύο αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ σε δωμάτιο του εν λόγω τμήματος.

Οι δύο ένστολοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την 19χρονη κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια και ύστερα από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη μαζί με μία φίλη της προσέγγισαν μια ομάδα τεσσάρων αστυνομικών της ΔΙΑΣ και έπειτα μετακινήθηκαν όλοι σε διπλανό καφέ.

Δύο από τους αστυνομικούς προθυμοποιήθηκαν να ξεναγήσουν την 19χρονη στο ΑΤ Ομονοίας και οι τρεις μετέβησαν στο κτίριο.

Μετά την «ξενάγηση», η κοπέλα ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και τότε οι δύο αστυνομικοί την οδήγησαν σε μια τουαλέτα στο υπόγειο.

Εκεί, όπως κατήγγειλε η ίδια και επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή, τη βίασαν, πρώτα ο ένας και μετά ο δεύτερος.

Την κατάθεση της κοπέλας επιβεβαιώνει τόσο ο ιατροδικαστής που την εξέτασε όσο και οι κάμερες του τμήματος που δείχνουν τους τρεις τους να μπαίνουν εντός του ΑΤ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που τη βίασαν φορούσε κάμερα στη στολή του, με την υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων να ψάχνει και αυτό το βιντεοληπτικό υλικό.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button