Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: Θα δημοσιοποιήσω τη λίστα με τους 213 πελάτες του βιαστή της 12χρονης στα Σεπόλια

Θέση στην ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια πήρε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος του πρώην κόμματος των ΑΝΕΛ, με ανάρτησή του στο Twitter προειδοποίησε ότι όταν βρει τη λίστα με τα 213 ονόματα που υπήρξαν «πελάτες» του 53χρονου επιχειρηματία που εξέδιδε την ανήλικη, θα τη δημοσιοποιήσει ο ίδιος, αδιαφορώντας για τις όποιες νομικές κυρώσεις του επιβληθούν!

Ο Πάνος Καμμένος μέσα από την ανάρτησή του εξέφρασε την αγανάκτησή του για την υπόθεση που εδώ και μερικά 24ωρα συγκλονίζει το πανελλήνιο.

«Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατών του παιδεραστή θα τα αναρτήσω εδώ με όλα τα στοιχεία τους και καλώ τους συγκρατούμενους του να τον «αναλάβουν» κάντε μου μηνύσεις και αγωγές τα παίρνω όλα επάνω μου»!, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση στα Σεπόλια.

Όταν βρω τα ονόματα των 213 πελατων του παιδεραστή θα τα αναρτήσω εδώ με όλα τα στοιχεία τους και καλώ τους συγκρατούμενους του να τον «αναλάβουν» καντε μου μηνύσεις και αγωγές τα παίρνω όλα επάνω μου

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 10, 2022

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button