Ελλάδα

Ρέθυμνο: Υδραυλικός έκλεβε δελτία ΣΚΡΑΤΣ ύψους 17.000 ευρώ ενώ έκανε επισκευές σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Απίστευτο περιστατικό με έναν υδραυλικό στο Ρέθυμνο, ο οποίος από τα τέλη Αυγούστου είχε ξεκινήσει να κάνει εργασίες σε έναν χώρο πρακτορείου του ΟΠΑΠ, αλλά δεν τις ολοκλήρωνε, καθώς έβρισκε συνεχώς διάφορες δικαιολογίες για να τις συνεχίσει.

Όπως αποδείχθηκε, στον συγκεκριμένο χώρο ο πράκτορας αποθήκευε τα δελτία του «ΣΚΡΑΤΣ», τα οποία ο υδραυλικός έκλεβε σταδιακά!

Μάλιστα, όσα κέρδιζαν πήγαινε να τα εξαργυρώσει σε άλλα πρακτορεία. Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης του πρακτορείου δεν είχε αντιληφθεί τις κλοπές, ως την στιγμή που ο ΟΠΑΠ ζήτησε την προμήθεια του για δελτία που είχαν εξαργυρωθεί, αλλά ο ίδιος δεν τα είχε πουλήσει!

Έτσι, υποψιάστηκε τον 40χρονο υδραυλικό και, αφού έκανε καταμέτρηση, έπαθε σοκ καθώς αντιλήφθηκε ότι είχε κλέψει δελτία αξίας 17.000 ευρώ!

Ο πράκτορας κατήγγειλε τις κλοπές στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσημείωσαν κάποια «ΣΚΡΑΤΣ» και, όταν ο υδραυλικός βγήκε από το πρακτορείο, τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του τρεις δεσμίδες με ξυστά λαχεία. Έτσι, τον συνέλαβαν, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπές κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου. Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα το ποσά που τσέπωσε εξαργυρώνοντας τα κλεμμένα δελτία.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button