Lifestyle

Ρόμπι Γουίλιαμς: Οι φωτογραφίες που ανέβασε μετά τη συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο

Φωτογραφίες από την συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο δημοσίευσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που βρέθηκε για πρώτη φορά να τραγουδά στο εμβληματικό μνημείο το βράδυ της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Στην ανάρτηση που έκανε ο ποπ σταρ την Παρασκευή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε στιγμές τόσο από την παρουσία του στη σκηνή όσο και από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο οποίο βρέθηκαν 32.000 θαυμαστές του. Σε ένα στιγμιότυπο εμφανίζεται αγκαλιά με τη Λάουρα Παουζίνι.

Ο Βρετανός σταρ ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 21:00, προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, στην προτελευταία στάση της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:30, με τον Γουίλιαμς να ερμηνεύει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως το «Angels» και το «Let Me Entertain You» αλλά και πιο πρόσφατα τραγούδια, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές του που κατέκλυσαν το Καλλιμάρμαρο.

Διαβάστε επίσης:

Η Lady Gaga έπαθε «εγώ πότε θα γίνω μάνα» -Αυτός είναι ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος μου, ελπίζω» είπε

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, The Life of a Showgirl

Γιώργος Νταλάρας: Η Ελλάδα μάς πληγώνει αλλά να τη στηρίζουμε

Πηγή: LIFESTYLE | topontiki.gr

Back to top button