Ελλάδα

Ρούλα Κορομηλά για βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Ποιοι είστε εσείς οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού…

12χρονη – Κολωνός: Όλη η Ελλάδα έχει σοκαριστεί με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, με τη μητέρα της να κατηγορείται για μαστροπεία.

Ανάμεσα σε όλους όσους έχουν πάρει θέση για το θέμα-διάσημους και μη- και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο μαρτύριο του παιδιού και ευχήθηκε οι κατηγορούμενοι να ζήσουν «το υπόλοιπο της ζωής τους στα έγκατα της γης».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter η Ρούλα Κορομηλά:

«Όσοι νοσηροί τύποι συμπεριλαμβανομένης και της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού εύχομαι να «ζήσετε» το υπόλοιπο της ζωής σας στα έγκατα της γης.

Απαιτούμε ωστόσο να ξέρουμε ποιοι είστε εσείς οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού».

Όσοι νοσηροίτύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού ευχομαι να «ζησετε»το υπόλοιπο της ζωης σας στα έγκατα της γης.Απαιτούμε ωστόσο να ξέρουμε ποιοι είστε εσεις οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού

— Roula Koromila (@RoulaKoromila) October 13, 2022

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button