Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας ζητά νέα αναβολή της απολογίας της για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Νέα αναβολή για την απολογία της 33χρονης για τους θανάτους των κορών της, της Μαλένας και της Ίριδας, πρόκειται να ζητήσει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας ενώ παράλληλα αμφιβητεί το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα.

«Προσυνενοημένο» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Κούγιας το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας Δασκαλάκη, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα των δυο κοριτσιών, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ζητά προηγηθεί της απολογίας η λήψη καταθέσεων των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα και άλλους, και μάλιστα να ζητά να εξεταστούν κατά την παράσταση όπως μετέδωσε το MEGA.

Σε διαφορετική περίπτωση, ανέφερε πως, επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

Ο κ. Κούγιας έχει ζητήσει να καταθέσουν οι ιατροδικαστές: Χρήστος Κραββαρίτης, Φώτης Χατζηνικολάου, και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής.

Ακόμη ο κ. Κούγιας ζητεί να κληθούν να να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλογρηάς και Χρήστος Ευτυχιάδης και να εξετασθούν για πρώτη φορά η Χαρά Σπηλιοπούλου και ο Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Οι συγκεκριμένοι ιατροδικαστές όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, είναι κορυφαίοι επιστήμονες και ασχολούνται με την υπόθεση.

Στο υπόμνημα που εξέδωσε ο κ. Κούγιας πρόσθεσε πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές κατά προσώπων που «παρανόμησαν και την κατέστησαν κατηγορούμενη με κωμικού επιστημονικού περιεχομένου γνωματοδοτήσεις».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button