Πολιτική

«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για το TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το τελευταίο TikTok του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση στο TikTok του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στα παπούτσια του κόμματος, για να απαντήσει με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την διάρκεια της ομιλίας της είπε χαρακτηριστικά πως «την ώρα που η κοινωνία στενάζει και οι πολίτες σκέφτονται πώς θα βγάλουν το μήνα, ο πρωθυπουργός κάνει πλάκα στο τικ τοκ, παραγγέλλοντας custom made παπούτσια»,

Μιλώντας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ο πρωθυπουργός είναι άφαντος, και ότι εμφανίζεται στο τικ τοκ αλλά στη Βουλή τον ψάχνουμε. Ούτε Pokemon προς αναζήτηση να ήταν».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, το νομοσχέδιο έρχεται μία μέρα πριν την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια,

«ουσιαστικά για να έχει να πει κάτι… Πιστεύετε ότι με τέτοιου είδους εμβαλωματικές, σπασμωδικές κινήσεις μπορείτε στα αλήθεια να προστατέψετε την κοινωνία από την ακρίβεια; Πιστεύετε στα αλήθεια ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε οποιοδήποτε;

Δεν κοροϊδεύεται πια η κοινωνία… Δεν πρόκειται να ξαναδείτε ποσοστά 41%. Είστε σε αποδρομή, ήδη από την συζήτηση για την πρόταση μομφής. Είστε σε αποδρομή από τότε που ήρθατε με λυσσασμένο τρόπο, να καταχειροκροτείτε τον κύριο Καραμανλή που είπε ότι όλα τα έκανα καλά… τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και τόνισε πως «μένω έκπληκτος, διότι, καλά θυμάμαι, για να εκλεγείτε στην Βουλή των Ελλήνων κάνατε κάποια ωραία βιντεάκια με κάτι καρδούλες και κάτι χαρούλες, στα οποία δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε».

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας και του μπούλινγκ των αντιπάλων της, μνημονεύοντας μάλιστα την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για όσα συνέβησαν προσφάτως στο δικαστήριο του Βόλου.

«Σας αρέσει να ασκείτε στους άλλους μπούλινγκ. Όχι ΜΑΤ πρέπει να φέρουν για να προστατεύσουν τον κόσμο από εσάς, αλλά και ειδικές δυνάμεις για να γλυτώσουν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «θα μετρηθούμε πάλι όλοι, όπως μετρηθήκαμε και πέρυσι. Και το μεγάλο αφεντικό θα ψηφίσει. Και την επόμενη θα σχολιάσουμε την ετυμηγορία του. Ας τον ακούσουμε. Μπορεί καμιά φορά να έχει κάτι να μας πει, κυρία Κωνσταντοπούλου και να μην τα ξέρετε όλα εσείς».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε πάλι τον λόγο και απάντησε πως «ο κ. Μητσοτάκης, και ειδικές δυνάμεις να στείλει, και αλεξιπτωτιστές, και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας ως επινόηση, από εμένα δεν γλυτώνετε».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button