Ελλάδα

Σοκ στην Αχαΐα: Νεκρή στο σπίτι της επί μέρες 44χρονη – Βρέθηκε σε «κατάσταση μουμιοποίησης»

Φρίκη στην Αχαΐα καθώς 44χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της, όντας σε προχωρημένη σήψη, σχεδόν μουμιοποιημένη, στο χωριό Κάλανος του Δήμου Ερυμάνθου.

Η σορός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το ανατριχιαστικό θέαμα, όταν αποφάσισε να την επισκεφθεί, καθώς τον ανησύχησε το γεγονός πως τον τελευταίο μήνα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η σορός ήταν σε «κατάσταση μουμιοποίησης».

Η γυναίκα είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της πριν από περίπου 5 χρόνια και έμενε μόνη της. Οι επαφές της με τους συγχωριανούς και συγγενείς ήταν ελάχιστες, ενώ τις περισσότερες φορές επέλεγε τη μοναξιά της. Κάποιοι μάλιστα άφηναν φαγητό έξω από την πόρτα της, όταν διαπίστωναν πως δεν είχε καμία διάθεση επικοινωνίας.

Το ίδιο συνέβαινε και με το μοναδικό κοντινό της άνθρωπο, τον αδελφό της που ζει στην Πάτρα και την επισκεπτόταν συχνά, φροντίζοντας να της μεταφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Επρόκειτο για μια «ταλαιπωρημένη ψυχή που ορφάνεψε από μητέρα όταν ήταν 3 ετών. Ήταν μια πανέμορφη κοπέλα» λένε κάτοικοι στην «Π», επισημαίνοντας πως η διάλυση του γάμου της και η απώλεια του πατέρα της επιδείνωσαν την ψυχολογική της κατάσταση.

Η 44χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη και για τον λόγο αυτό κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Με πρωτοβουλία τοπικού αιρετού έγινε προσπάθεια να της παρασχεθεί βοήθεια με ψυχολόγους από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου να την επισκέπτονται, όμως η 44χρονη αρνήθηκε να τους συναντήσει. Έρευνα για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.

Πηγή: pelop.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button