Πολιτική

Σπίρτζης: Απόπειρα συγκάλυψης εάν δεν δοθούν τα στοιχεία των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 «πελατών»

Την καθυστέρηση των Αρχών στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο συλληφθέντων για τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού καυτηριάζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 «πελατών» τους θα πρόκειται για «απόπειρα συγκάλυψης», αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε δήλωση του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ειδικότερα:

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button