Ελλάδα

Στο κόκκινο η αγωνία για την 14χρονη που απήχθη στη Νίκαια – Έχει γίνει και στο παρελθόν αρπαγή του παιδιού

Για δεύτερη ημέρα αγνοείται η τύχη της 14χρονης Μαρκέλας η οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας της, έχει απαχθεί από ενήλικο άντρα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της ανήλικης, την άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει, μάλιστα, πως πριν μερικές μέρες το ίδιο άτομο είχε επαναλάβει την πράξη αυτή εναντίον του 14χρονου κοριτσιού.

Παράλληλα, εξέφρασε το φόβο της για την σωματική ακεραιότητα της κόρης της.

Η μητέρα δήλωσε πως έκανε μήνυση στον άνδρα αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει εκ νέου την κόρη.

Η ίδια, παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την υπόθεση της 14χρονης από τη Νίκαια καθώς όπως είπε ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button