Ελλάδα

Συγκεχυμένες πληροφορίες για την «πρόεδρο των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας» – Τι λέει η δικηγόρος της 12χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με το μικρό κορίτσι να αναμένεται να δώσει αύριο συμπληρωματική κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η κ. Ταραχοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στις δηλώσεις που έκανε η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης.

Μάλιστα η κ. Ταραχοπούλου, όπως αναφέρει το Newsbeast, χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στον οίκο ανοχής της.

«Είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε πριν να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι τώρα αυτή η γυναίκα είναι στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων. Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω» πρόσθεσε η δικηγόρος.

«Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι αληθινό το γεγονός αυτό» είπε.

Η κ. Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι είχε επικοινωνία με το παιδί: «Το παιδί τώρα είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα, μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα… Ντρέπεται το παιδί! Δεν είναι σε καλή κατάσταση» είπε η δικηγόρος.

Τι κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπίας στον Κολωνό.

Όπως κατήγγειλε η κ. Καρατζιώτη, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με την κ. Καρατζιώτη, που δηλώνει Πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, η κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button