Ελλάδα

Συγκλονιστική η εξομολόγηση Μουρούτσου: «Έτρεμαν τα πόδια μου, είχαν κοπεί τα χέρια μου» – Για τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μια από τις συγκλονιστικότερες εικόνες στο σπαρακτικό «αντίο» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών νικημένος από τον καρκίνο, με τον συναθλητή του Μιχάλη Μουρούτσο να μεταφέρει τα δύο ασημένια ολυμπιακά μετάλλια του

Με τη φωτογραφία αυτή συνόδευσε ο Μιχάλης Μουρούτσος τον νέο αποχαιρετισμό του στον Αλέξανδρο Νικολαίδη με ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής στο Instagram.

Όπως γραφεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό, «ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο».

Χαρακτηρίζει, δε, «μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετη Αθανασοπουλου και Ελλη Μυστακιδου».

Ο Μιχάλης Μουρούτσος εξομολογείται ότι στις στιγμές εκείνες «έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου.Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο ,χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά».

Απευθυνόμενος, δε, στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο συναθλητής του γράφει: «Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντας μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου».

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος» καταλήγει ο Μιχάλης Μουρούτσος στην νέα ανάρτησή του για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos)

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button