Ελλάδα

Τέμπη: Δέκα συγγενείς θυμάτων επιθυμούν εκταφή των σορών

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί στους συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών να δηλώσουν αν επιθυμούν να πραγματοποιηθεί εκταφή ή όχι.

Μέχρι στιγμής, από τους συγγενείς των 57 θυμάτων οι 33 δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να γίνει εκταφή των σορών, ενώ από 10 συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος δήλωσαν ότι επιθυμούν την πραγματοποίηση της εκταφής.

Ακόμη, 5 εκ των θυμάτων είναι αλλοδαποί και αναζητούνται οι συγγενείς τους προκειμένου να δηλώσουν αν επιθυμούν ή όχι την εκταφή.

Απομένουν 9 συγγενείς θυμάτων να δηλώσουν εάν επιθυμούν ή όχι να γίνουν εκταφές και να προσδιορίσουν παράλληλα το είδος των εξετάσεων στις σορούς.

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία των εκταφών αφορά άλλη διαφορετική δικογραφία, η οποία δεν θα έχει καμία επίπτωση στην πρόοδο της κύριας δίκης των Τεμπών, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου 2026, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας.

Διαβάστε επίσης

Σήφης Βαλυράκης: «Σκοτώθηκε από κάποια εντολή» κατέθεσε ο αδελφός της χήρας του πρώην υπουργού

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Έκανα το καθήκον μου» είπε στην απολογία της η αξιωματικός υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – Αφέθηκε ελεύθερη με όρους 

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας που διέπραττε απάτες με το πρόσχημα επένδυσης σε καζίνο – Πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ η λεία, θύμα ο Σπύρος Μαρτίκας (photos)

Πηγή: ΕΛΛΑΔΑ | topontiki.gr

Back to top button