Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Από σήμερα πολιτική χυδαιότητα και συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης

Απάντηση σε πολύ υψηλούς τόνους έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον βουλευτή και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Σπίρτζη, κάνοντας λόγο για «πολιτική χυδαιότητα», σχετικά με την κριτική του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές, έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους, διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός.

«Από την πρώτη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος, θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ας σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί» υπογραμμίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Ας συνειδητοποιήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει για όλους και εφαρμόζεται με αυστηρότητα» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button