Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ, συγγραφέας και… ποιητής ο 39χρονος που «έλιωσε» με το πόδι του το γατάκι

Ένας 39χρονος άνδρας ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που φέρεται να ποδοπάτησε και να σκότωσε το νεογέννητο γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr «ο άνδρας που έχει ταυτοποηθεί από την αστυνομία, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983, είναι Διδάκτωρ και Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι σπουδές του, σύμφωνα με το βιογραφικό του, αφορούν πέρα από την νομική, κυρίως τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκτός από συγγραφέας αρκετών βιβλίων, δηλώνει πως έχει συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο, με ομάδες που βρίσκονται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του πως έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ υποστηρίζει ότι έχει λάβει υποτροφία αριστείας για κάποιες από τις σπουδές του. Μαλιστα, ποιήματά του φέρεται να έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και να φιλοξενούνται στο σάιτ πασίγνωστου πανεπιστημίου.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι από τη γειτονιά του, έχουν να τον δουν αρκετές ημέρες στο σπίτι που κατοικεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι για τον ίδιο στο παρελθόν που θα μπορούσε να τους θορυβήσει ή να τους βάλει σε σκέψεις. Τραγική ειρωνεία, αποτελεί το γεγονός πως στη γειτονιά που φέρεται να μένει ο 39χρονος, υπάρχουν πολλά γατάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο και τα φροντίζουν οι άνθρωποι της περιοχής, ωστόσο όταν είδαν το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για τον 39χρονο που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Εις βάρος του 39χρονου άντρα που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το νεογέννητο γατάκιτα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού, ασκήθηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα επίμαχα βίντεο που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button