Ελλάδα

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Πατέρας δύο παιδιών ο 40χρονος αστυνομικός που αυτοκτόνησε στο αυτοκίνητό του

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 40χρονος αστυνομικός που έβαλε νωρίτερα τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr «όλα έγιναν περίπου στις 13.00, όταν ο 40χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια και είχε υπεύθυνη θέση, έφυγε από την εργασία του και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει σε χώρο πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, για λόγους που κανένας δεν τους γνωρίζει ακόμα, έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και με μια βολή στον κρόταφο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όμως ο 40χρονος πέθανε ακαριαία. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επί τόπου ξεκίνησαν έρευνες για το συμβάν ενώ γρήγορα αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται η σφαίρα που έριξε στον κρόταφό του ο αστυνομικός, πέρασε στη συνέχεια από το τζάμι του οδηγού.

Όπως ανέφεραν συνάδελφοι του 40χρονου, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά της αστυνομίας και κάνεις δεν είχε αντιληφθεί ότι κάτι του συνέβαινε ή πως αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό επαγγελματικό ή προσωπικό πρόβλημα.

Όπως επισημαίνουν, ακόμη, δεν μπορούν να καταλάβουν τι τον οδήγησε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, αφού ο 40χρονος ήταν διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για ποιον λόγο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί πήρε αυτήν την απόφαση».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button