Κόσμος

Τομ Κρουζ: Θα ταξιδέψει στο διάστημα για την νέα ταινία του, μία νέα παγκόσμια πρώτη για το γνωστο ηθοποιό

Ο Τομ Κρουζ φέρεται να συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη, Νταγκ Λίμαν, για μια ταινία που περιλαμβάνει γυρίσματα στο διάστημα.

Η ταινία είχε κατατεθεί για πρώτη φορά το 2020, προτού η πανδημία Covid-19 σταματήσει τα σχέδια. Μάλιστα, τον Μάιο του 2020, η NASA επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Κρουζ και τη SpaceX για κάποιο κινηματογραφικό πρότζεκτ.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός μαζί με τον σκηνοθέτη έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Universal Filmed Entertainment Group (UFEG), για να μιλήσουν για τον πύραυλο που θα μεταφέρει τον Κρουζ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, Ντόνα Λάνγκλεϊ, δήλωσε στο BBC ότι η αποστολή του Κρουζ στο διάστημα είναι ανάμεσα στις αποστολές του στούντιο και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρότζεκτ.

«Στην πραγματικότητα η ταινία λαμβάνει χώρα στη γη και αργότερα ο χαρακτήρας πρέπει να ανέβει στο διάστημα για να σώσει την κατάσταση. Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα «πυροβολίσουμε»».

Ωστόσο, η ταινία βρίσκεται ακόμη στη φάση των σχεδίων και δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή. Εάν όμως, το μεγάλο αυτό σχέδιο πραγματοποιηθεί, τότε ο Τομ Κρουζ θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που γυρίσει ταινία εκτός της Γης.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button