Ελλάδα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός ένας άνδρας – Εγκλωβίστηκε από την κακοκαιρία στο αυτοκίνητο του – Πληροφορίες για τρεις αγνοούμενους

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Τραγωδία στο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Όπως αναφέρει το cretapost, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αγνοούνται σε δύο διαφορετικά συμβάντα τόσο στην Αγία Πελαγία και όσο και στη Λυγαριά με την Πυροσβεστική να τους αναζητά. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τρία άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Πηγή: creta24.gr

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button