Ελλάδα

«Από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό» λέει για το τροχαίο με αγριογούρουνο ο δήμαρχος Σπάρτης

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, όταν συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που αυτό πετάχτηκε στον δρόμο το βράδυ της Κυριακής.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο facebook, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το βράδυ την ώρα που οδηγούσε στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης.

Τότε, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και το αμάξι του να διαλυθεί.

«Δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!» έγραψε ο Πέτρος Δούκας για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση του Πέτρου Δούκα:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο!

Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν!

Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button