Ελλάδα

Βέροια: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε κουζίνα σπιτιού – Από θαύμα σώθηκαν δύο γυναίκες

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροιας τη Δευτέρα όταν αυτοκίνητο προσγειώθηκε στην αυλή σπιτιού και προσέκρουσε στον τοίχο της κουζίνας, ενώ μέσα βρίσκονταν δύο γυναίκες.

Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο να ακολουθήσει την τρελή πορεία του.

Έντρομες οι δύο γυναίκες τινάχτηκαν από τις θέσεις τους για να γλιτώσουν. Από το διπλανό δωμάτιο έβλεπαν το αυτοκίνητο να πέφτει με δύναμη πάνω στο σπίτι τους.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας ενώ γερανός ανέλκυσε το όχημα. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας να μην εμπνέει ανησυχία. Παράλληλα, προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές στην αυλή του σπιτιού, καθώς το αυτοκίνητο έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα, ένα στέγαστρο και το εξωτερικό κουζινάκι του σπιτιού.

Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Οι κάτοικοι ζητούν ο διπλανός δρόμος να μην είναι κάθοδος για τα οχήματα επειδή η κλίση του είναι μεγάλη και είναι διαρκής ο κίνδυνος ατυχήματος.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button