Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος- Ο ρόλος του μυστηριώδη «κ. Β»

Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με το protothema (που δημοσιεύσει και φωτογραφία από το σημείο) ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη 5 φορές στον διώροφο οίκο ανοχής, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες «πρόκειται για τον μυστηριώδη «κ. Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button